Izobraževanja na NLP Centru v Mariboru so idealna izbira za vse, ki si želijo izboljšati svoje življenje, se izpopolniti v komunikaciji tako v zasebnem kot poklicnem življenju, izboljšati svojo poklicno pot…

V mesecu februarju 2020 so izpeljali izjemno uspešno delavnico Do uspeha z NLP in hipnozo, katere se je udeležilo več kot 70 udeležencev. Pri organizaciji in izvedbi dogodka v Hotelu City Maribor smo jim pomagali tudi na IT Melona, kjer že skrbimo za njihovo spletno stran in jim nudimo podporo pri marketinški strategiji.

Skupaj smo ustvarili grafično podobo za letake, roll up in mape za material, ki so ga prejeli udeleženci. Ustvarili smo moderne oglase, ki smo jih oglaševali na njihovi spletni strani in družbenih omrežjih, na katerih je NLP Center prisoten (YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn). Izvedli smo tako klasično (oblikovanje in pošiljanje vabil ter letakov podjetjem preko klasične pošte) kot tudi digitalno marketinško kampanjo (pošiljanje e-novic).

Na samem dogodku smo poskrbeli za samo pripravo prostora, da so se udeleženci počutili kar najbolj prijetno. Uredili smo ozvočenje in skrbeli za tehnično podporo. Poskrbeli smo za vstopno točko na dogodek – sprejemno mizo, kjer je potekala registracija obiskovalcev. Vsakega smo opremili s promocijskim gradivom NLP Centra.

Dogodek smo tudi snemali in poskrbeli za ureditev  fotografij z dogodka  in montažo promocijskega videa, ki ga bodo lahko na NLP Centru uporabljali naprej za potrebe trženja.

WWW.NLP-CENTER.SI