Podjetje instructor112 d.o.o. združuje izkušene strokovnjake s področja gasilstva, izobraževanja, proizvodnje gasilske in zaščitne opreme ter spletnih tehnologij. Vsi sodelujoči si delijo vrednote tovarištva, pomagati bližnjemu in s to filozofijo omogočiti dostop do znanja sleherniku, ki si tega želi.

Cilj instructor112 je, da postane sinonim za vsem dostopno gasilsko znanje in, da kmalu preraste slovenske meje ter postane mednaroden.

Na portalu instructor112.si so celotni tečaji dostopni vsem – tako gasilcem, kot zainteresiranim občanom, ki si želijo osvojiti znanje iz preventive. Posebno poglavje namenjamo tudi mladim, ki se skozi priprave na tekmovanja pripravljajo na vstop v vrste operativcev.

V spletni trgovini lahko izbirate med najrazličnejšimi izdelki z gasilskimi motivi (nalepke, lončki…), pripomočki in opremo za reševanje, oblačili, priročniki…

Ker pa nadgradnja strani in spletne prisotnosti nikoli ne počiva in ker dober glas seže v deveto vas, s podjetjem na IT Meloni pripravljamo nadgradnjo strani za izobraževanje na daljavo, katerega smisel je ključno zaobjet v motu Instructorja 112: »Znanje rešuje življenja!«

WWW.INSTRUCTOR112.SI