Objavljeno: 1. decembra, 2021Kategorije: Blog1,9 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

Objavljeno: 1. decembra, 2021Kategorije: Blog1,9 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

V letu 2021 je spletna agencija IT Melona dopolnila 3 leta obstoja. Za rojstni dan smo priredili poslovni zajtrk, na katerem smo se družili z našimi poslovnimi partnerji. Priložnost smo izkoristili za izobraževanja v obliki kratkih predavanj, predstavitev našega dela in dosežkov ter seveda za druženje in mreženje.

Ob 3. obletnici smo osvežili celostno grafično podobo podjetja in prenovili spletno stran it-melona.si . Prepričani smo, da je gradnja blagovne znamke dolgotrajen in nikoli zaključen proces. Kot se razvijamo in rastemo ljudje, tako se razvijajo tudi podjetja in blagovne znamke. IT Melona iz leta v leto z visokokakovostnimi storitvami in predanostjo zaposlenih raste. Veseli smo, da je IT Melona danes sinonim za kakovost, premišljene in dovršene digitalne storitve ter inovativne rešitve izzivov, ki jih prinaša splet. Sprememba CGP-ja je le še okrepila našo zavezo, da našim strankam in poslovnim partnerjem damo le najboljše.

Osnova ostaja topla oranžna barva, kombinirana z zeleno, kot se za melono spodobi. Logotip, na katerem se še naprej pojavlja motiv melone, je zdaj grafično čistejši in z napisom jasno izraža, kaj podjetje IT Melona je: spletna agencija.

IT Melona - Spletna Agencija za Digitalni Marketing Header

Ustvarili smo pregledno stran, obogateno z grafičnimi prikazi in kompleksnejšim dizajnom. Stran je, tako kot vse spletne strani, pod katere se podpišemo, povezana z orodji za analitiko in marketinško avtomatizacijo. Posebnost na strani je interaktiven obrazec za povpraševanje. S  podatki iz tega obrazca lahko za stranko hitreje pripravimo individualno in prilagojeno ponudbo.

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!