Ko v IT-Melona govorimo o izdelavi spletne strani, mislimo na celostni pristop. Skupaj z vami najprej ugotovimo, kaj je sploh vaš cilj in kako bo spletna stran pripomogla, da boste ta cilj lažje dosegli, nato pa vam svetujemo, kakšno spletno stran postaviti. In jo potem seveda tudi postavimo in vzdržujemo.

Spletna stran mora biti sodobna, na videz privlačna in prijazna do uporabnika.

Predvsem pa mora imeti kakovostne vsebine.

Za osnovo pri izdelavi spletne strani uporabljamo odprtokodni urejevalnik WordPress, ki ga uporablja že več kot četrtina spletnih strani po vsem svetu. S tem imamo zagotovljen enostaven vmesnik v slovenskem jeziku, da lahko stranka po želji sama ureja vsebine, če pa se s tem ne želite ukvarjati ali preprosto nimate časa za to, lahko za vaše vsebine poskrbimo mi.

Vizualno podobo spletne strani ponavadi izberemo tako, da vam na podlagi informacij, ki ste nam jih posredovali v prvem razgovoru, posredujemo par grafičnih predlog, vi pa poveste, katera vam je najbližje in nato tisto prilagodimo vsem vašim željam in potrebam.

WordPress ima zagotovljene redne posodobitve, tako na področju novih funkcionalnosti, kot za zagotavljanje najvišje stopnje varnosti. Je izjemno prilagodljiv. Poganja lahko enostavne predstavitvene strani, z nekaj dodatki pa se lahko prelevi v zmogljivo spletno trgovino z vsemi funkcionalnostmi, ki jih potrebujete.

Ko gre izdelava spletne strani proti koncu, jo še enkrat testiramo in povežemo z družbenimi omrežji, na katerih želite biti prisotni, vključimo pa tudi Google Analytics za spremljanje statistike obiska, da lahko v prihodnje izmerimo, katere vsebine na spletni strani obiskovalce dejansko zanimajo in jim takšnih ponudimo še več. Stran optimiziramo za iskalnike, da vas potencialne stranke v Googlu lažje najdejo.

Naša ekipa ima s postavljanjem spletnih strani že več kot 10 let izkušenj. Poznamo specifike spletnih strani za različna področja in namene in vam lahko pripravimo odlične rešitve za vaše izzive.

Izdelava spletne strani - IT-Melona
WordPress
Preverite naše reference

Izdelava spletne strani je šele začetek

Zaradi izkušenj iz preteklosti vas na tem mestu prijazno opozarjamo na pomembno zadevo, na katero marsikdo sploh ne pomisli. Ko je spletna stran postavljena, dela z njo ni konec.

Da bo vaša spletna stran prinašala želene rezultate, jo je potrebno vzdrževati. Tako kot mora človek vzdrževati kondicijo ali kot je treba redno vzdrževati kolo ali avtomobil, skrb potrebuje tudi spletna stran. Na eni strani je treba posodabljati sistem, da ostaja spletna stran hitra in varna, na drugi strani pa je treba skrbeti za vsebine. Stare je včasih potrebno ažurirati, zelo priporočljivo pa je tudi redno objavljati nove vsebine, saj to koristi tako poziciji med rezultati iskanja v Googlu, kot tudi pri prepričevanju potencialnih strank, da vam zaupajo in od vas tudi kaj kupijo. Konec koncev vsaka spletna stran nekaj prodaja, kajne?

Zahtevajte ponudbo