Za nas je vseživljenjsko učenje vrednota. Zato v IT Melona ponujamo poučne vsebine, s katerimi povečujemo dostopnost izobraževanj na področju spletnega marketinga in digitalizacije.

Prosto dostopne spletne delavnice so najboljši način za pridobivanje novih znanj in veščin, ki vas zanimajo in vam koristijo v službi in osebnem življenju.

izobrazevanja direktor it melona

Izobraževanja

Ljudje se učimo vse življenje in zato smo se v agenciji odločili ponuditi poučne vsebine, s katerimi povečujemo dostopnost izobraževanj na področju spletnega marketinga in digitalizacije. Prosto dostopne spletne delavnice so najboljša oblika pridobivanja novih znanj in veščin, ki nas zanimajo ali pa nam koristijo v službi in osebnem življenju.

V spletni agenciji IT Melona ponujamo različne vrste izobraževanj. Iz digitalnega marketinga, spletne prisotnosti in digitalne transformacije podjetij. Da bi bilo pridobivanje novih znanj in veščin kar se da preprosto, smo ustvarili spletno platformo Digitalni laboratorij. Na njej objavljamo webinarje različnih predavateljev s področja spletne prodaje in digitalizacije.

Poslovni coaching

Ponujamo coaching storitve, kjer s praktičnimi primeri predajamo znanje, pridobljeno z lastnimi izkušnjami. Usmerimo in vodimo vas na pot večjega zaslužka, boljše prepoznavnosti in preprostega pridobivanju novih strank. *izvedite več*

Dogodki

Organiziramo tudi najrazličnejše dogodke, konference, online delavnice, kjer na enem mestu izveste ogromno uporabnih informacij o trenutno aktualnih trendih, razpisih, smernicah in strategijah. Izkušeni predavatelji predavajo o zanimivih, uporabnih in predvsem aktualnih temah, ki vam bodo koristile pri povečanju uspešnosti podjetja.

Poslovni coaching

Nudimo vam coaching storitve, kjer vam na podlagi praktičnih primerov predamo znanje iz lastnih izkušenj, vas usmerimo in vodimo na pot k večjemu zaslužku, boljši prepoznavnosti in enostavnemu pridobivanju novih strank.

Dogodki

Organiziramo tudi najrazličnejše dogodke, konference, online delavnice, kjer na enem mestu izveste ogromno uporabnih informacij o trenutno aktualnih trendih, razpisih, smernicah in strategijah. Izkušeni predavatelji predavajo o zanimivih in uporabnih aktualnih temah, ki vam bodo koristile pri povečanju uspešnosti podjetja.

Se želite izobraževati in pridobivati nova znanja tudi vi?

Oglejte si ponudbo naših webinarjev in stopite korak bližje poslovni odličnosti!