Objavljeno: 8. decembra, 2019Kategorije: Blog1,4 min branja

Ste mikro, malo ali srednje podjetje in potrebujete novo spletno stran ali trgovino?

Se ob tem ne želite finančno obremenjevati, a vseeno želite imeti učinkovito spletno stran?

Če želite izboljšati svoje poslovanje preko spleta, imamo za vas sočno rešitev.

IT Melona vam v povezavi z Digitalnim inovacijskim središčem (DIH) in Slovenskim podjetniškim skladom ponuja možnost sofinanciranja izdelave spletne strani in/ali spletne trgovine – v višini do 60%.

Kaj to pomeni?

Skupaj z vami zasnujemo strateški načrt vzpostavitve vaše spletne strani, ki bo primeren za vaš posel in njegov razvoj. Naše sodelovanje bo temeljilo na smernicah DIH Slovenija, ki vzpostavljajo najvišje standarde spletne prisotnosti, oblikovane s ciljem dviga vaše poslovne konkurenčnosti in prihodkov.

Z oddajo vloge vavčerstva vam omogočimo sofinanciranje našega sodelovanja, kar za vas v številkah pomeni, da lahko za izdelavo spletne strani prejmete vavčer v vrednosti do 1.500 €, za spletne trgovine ter rezervacijske platforme pa celo do 2.500 € .

Tako za vas vzpostavimo odlično spletno stran, ob tem pa poskrbimo, da z novim korakom niste preveč finančno obremenjeni.

Kot celostna digitalna agencija vas lahko podpremo pri postavitvi tehnološko dovršene spletne strani ali spletne trgovine z naprednimi funkcionalnostmi in celotnim spektrom digitalnega marketinga (od optimizacije za iskalnike in priprave vsebin pa vse do oglaševanja preko različnih digitalnih kanalov). Preverite naše reference.

Izberite priložnost, ki vam jo ponujamo, in poskrbite za svojo spletno prisotnost, ki bo pripomogla k rasti vašega posla.

Več o vavčerstvu si lahko preberete na naslednji povezavi: https://dihslovenia.si/.

Če imate kakršnokoli vprašanje ali bi si želeli sodelovanja z nami, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!

Pošljite povpraševanje

Preverite še druge vsebine:

  • Preberi
  • Preberi
  • Preberi
  • Preberi
  • Preberi