Ste mikro, malo ali srednje podjetje in potrebujete novo spletno stran ali trgovino?

Se ob tem ne želite finančno obremenjevati, a si vseeno želite učinkovite spletne strani?

V kolikor si želite izboljšati svoje poslovanje preko spleta imamo za vas sočno rešitev.

IT Melona vam v povezavi z Digitalnim inovacijskim središčem (DIH) in Slovenskim podjetniškim skladom ponujamo možnost sofinanciranja izdelave spletne strani in/ali spletne trgovine v višini do 60%.

Kaj pravzaprav to pomeni?

Skupaj z vami zasnujemo strateški načrt vzpostavitve vaše spletne strani, ki bo ugajal vašemu poslu in njegovemu nadaljnjemu razvoju. Naše sodelovanje bo temeljilo na smernicah DIH Slovenija, ki vzpostavljajo najvišje standarde spletne prisotnosti oblikovane s ciljem dviga vaše poslovne konkurenčnosti in prihodkov.

Z oddajo vloge vavčerstva vam omogočimo sofinanciranje našega sodelovanja, kar za vas v številkah pomeni, da lahko za izdelavo spletne strani prejmete vavčer v vrednosti do 1.500 €, za spletne trgovine ter rezervacijske platforme pa celo do 2.500 € .

Tako za vas vzpostavimo odlično spletno stran, ob tem pa poskrbimo, da z novim korakom niste preveč finančno obremenjeni.

Kot celostna digitalna agencija vas lahko podpremo pri postavitvi tehnološko dovršene spletne strani ali spletne trgovine z naprednimi funkcionalnostmi in celotnim spektrom digitalnega marketinga (od optimizacije za iskalnike in priprave vsebin pa vse do oglaševanja preko različnih digitalnih kanalov). Preverite naše reference.

Izberite priložnost, ki se vam ponuja na dlani in poskrbite za svojo spletno prisotnost, ki bo doprinesla k rasti vašega posla.

Več o vavčerstvu si lahko preberite na naslednji povezavi: https://dihslovenia.si/.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje ali bi si želeli sodelovanja z nami, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!