Leuchtturm betreeung je avstrijsko-slovenska naveza, ki združuje astrološko znanje in psihoterapijo.

Podjetje je na trgu šele začelo svojo pot, zato je naše sodelovanje povezovalo celoten team naše ekipe IT Melona, ki je na različnih področjih združila svoje znanje in za stranko smo zasnovali celostno podobo in prisotnost od izdelave vizitke do vzpostavitve spletne strani z integrirano spletno trgovino. Stranki nudimo tudi podporo pri vodenju spletne prisotnosti na različnih spletnih platformah.

Začnimo na začetku  …

Z nekaj ustvarjalnosti naše stranke in našega grafičnega oblikovalca smo zasnovali moderno, a hkrati klasično vizitko, ki v celoti pooseblja delo naše stranke.

Temu so sledile zloženke, ki so bile primarna želja v začetku našega sodelovanja in ki so v celoti poosebile to, kar je stranka od končnega izdelka in njegove namembnosti pričakovala.

Spletna stran vsebuje tudi spletno trgovino, katere posebnost so dinamični obrazci, ki se oblikujejo na podlagi števila zastavljenih vprašanj.

Leuchtturm Betreuung se lahko tako ponosno pohvali s celostno spletno prisotnostjo, ki je marketing v celoti zaupala IT Meloni. Tako za njih urejamo spletne platforme in v sodelovanju z obiskovalci pišemo novo, dinamično zgodbo.

www.leuchtturm-betreeung.com