Spletna trgovina papina.si je lani prišla v finale tekmovanja za naj spletnega trgovca 2018, ki ga prireja Shopper’s mind. Ker ne želijo spati na lovorikah, so v stalnem iskanju priložnosti za izboljšavo in napredek. Po podrobni analizi delovanja so prišli do sklepov, kaj je še treba izboljšati:

  1. Dodati nove možnosti plačevanja – poleg plačila po povzetju (v Sloveniji je to še vedno najbolj priljubljena oblika plačila za naročila preko spleta), po predračunu in preko PayPala, je treba dodati možnosti plačil s kreditnimi karticami.
  2. Kupce bi želeli spodbuditi, da večkrat izkoristijo brezplačno poštnino. Zato smo pri košarici dodali obvestilo, koliko še manjka do brezplačne poštnine.
  3. Ko kupec pregleduje svojo košarico, mu prikažemo še druge izdelke, ki bi ga morda zanimali. S tem poskušamo povečati vrednost posameznega nakupa.
  4. Radi bi se izognili stalnemu odgovarjanju na podobna vprašanja, ker je to časovno zamudno in neproduktivno. Pod vsak izdelek bi dodali zavihek “Pogosta vprašanja“.
  5. Izboljšati optimizacijo za iskalnike. Največji poudarek bi dali hitrosti nalaganja strani.
it_melona-spletna_trgovina-papina

Obiščite papina.si in sami preverite dodane funkcionalnosti. Punce, če so vam poleg vseh funkcionalnosti všeč tudi Papinina atraktivna oblačila in modni dodatki, imamo za vas še posebno darilokodo za 15% popust na nakup. Vse kar morate storiti je, da pred zaključkom nakupa vpišete kodo »papina15«. Akcija traja do 30.4.2019.

Imate spletno trgovino? Razmislite, kako bi zgoraj naštete funkcionalnosti lahko pomagale tudi vam. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.