Objavljeno: 14. februarja, 2023Kategorije: Blog1,4 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

Objavljeno: 14. februarja, 2023Kategorije: Blog1,4 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

Z mentaliteto, da so izzivi tam zato, da jih rešujemo, je spletna agencija IT Melona v zadnjih štirih letih zabeležila 100% rast na vseh področjih.

To je dejstvo.

Znanje = moč

V spletni agenciji IT Melona verjamemo v moč znanja, zato ga neumorno delimo z vsemi, ki jih to zanima in želimo vzbuditi pozornost pri tistih, ki jih bi to na dolgi rok moralo zanimati.

Pokrivamo širok spekter marketinških aktivnosti, vse od izdelave spletnih strani do izvajanja performance marketinga. Znajdemo se tudi za kamero in fotoaparatom, sposobni smo grafičnega oblikovanja in priprave tekstov za najrazličnejše (marketinške) aktivnosti.

Verjetno bi bili eni izmed najbolj iskanih strokovnjakov za marketing na zemeljski obli, če bi vam lahko enoznačno odgovorili: »Ta je pravi!«. Kljub temu je naš odgovor pričakovan: »Odvisno.« Vemo, da tak odgovor ne pomaga veliko, vendar ne skrbite, v naslednjih vrsticah dobite še več informacij.

Stres ne obstaja!

Stres in delo v marketinškem okolju bi lahko šla z roko v roki. A ne v spletni agenciji IT Melona, kjer se proti stresu borimo z redno komunikacijo in razumevanjem sočloveka. “Open mind” koncept delovanja nam omogoča prijateljske odnose ne glede na pozicijo v organizaciji.

K dobri volji pripomorejo še team buildingi, športne aktivnosti in skupna kosila. 

Drugačni od konkurence

Po mnenju direktorja Roka je pomen poslovnih rezultatov nesporen, vendar hkrati obstaja zavedanje, da ni vse samo v številkah, presežkih in lovorikah. Enako pomembni so odlični medsebojni odnosi.

Želite izvedeti več o tem, kako se bistveno ločujemo od svoje konkurence? Preberite kaj so o nas, v članku, zapisali na portalu hudo.com

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!