KAKO PRESELITI PRODAJO NA TUJE TRGE?

Brezplačni Online Webinar, 28. 6. ob 9:00

Imate super poslovno idejo, super izdelke in / ali storitev. V Sloveniji ste že postavili svoje temelje, zdaj pa bi radi naredili prodor tudi na tuje trge?

Na brezplačnem webinarju Kako preseliti prodajo na tuje trge? izveste, kako lahko prodrete na tuje trge in dvignete svojo prodajo.

Vsak nov trg ima svoje zakonitosti in svoja (nenapisana) pravila. Digitalne kompetence, poznavanje digitalnih specifičnosti posameznega trga, predvsem pa poznavanje psihologije kupca obrodi zelo sladke poslovne sadove (povečana prodaja in dobiček).

Webinar bo potekal v živo preko Zooma. V eni uri vam bo Rok Makovec, direktor spletne agencije IT Melona, predal vse svoje znanje o prodaji na tujih trgih. Brez skrbi, na koncu bo seveda tudi čas za vaša vprašanja.

Rezervirajte si termin za torek,
28. junija ob 9. uri
0
0
0
0
dni
0
0
ur
0
0
min
0
0
sek

Tukaj se lahko prijavite na brezplačni webinar

Dan pred dogodkom boste prejeli povezavo na vaš email naslov.

Se veselimo, da lahko svoje znanje predamo tudi vam.

Ko poslušam Roka, vedno dobim zagon in motivacijo, da takoj implementiram novo znanje. In to znanje se pozna tudi na uspehu mojega podjetja.

Nina P., samostojna podjetnica

Vsa predavanja IT Melone o digitalnem marketingu so mi odprla nova obzorja in vesel sem, da sem znanje lahko takoj uporabil pri svojem poslu.

Miro S., marketing

Všeč so mi konkretna predavanja, s konkretnimi podatki, na konkretnem primeru.

Razumljivo, jasno in uporabno.

Jan T., lastnik manjšega podjetja

IT Melona je spletna agencija, ki z inovativnimi idejami, odličnim razumevanjem digitalnih platform ter zagnanostjo povečuje prodajo in prepoznavnost svojih naročnikov. Svoje znanje ves čas nadgrajujejo, predajajo pa ga tudi drugim preko svojega Digitalnega laboratorija.