Da zagotovimo najvišje standarde za vašo novo spletno stran ali spletno trgovino,
delujemo po standardiziranem postopku. Kako ta poteka, preberite tukaj >

Leuchtturm Betreuung

Leuchtturm betreeung je avstrijsko-slovenska naveza, ki združuje astrološko znanjein psihoterapijo..

Podjetje je na trgu šele začelo svojo pot, zato je naše sodelovanje povezovalo celoten team naše ekipe IT Melona, ki je na različnih področjih združila svoje znanje in za stranko smo zasnovali celostno podobo in prisotnost od izdelave vizitke do vzpostavitve spletne strani z integrirano spletno trgovino. Strankino nudimo tudi podporo pri vodenju spletne prisotnosti na različnih spletnih platformah.

Začnimo na začetku  …

Z nekaj ustvarjalnosti naše stranke in našega grafičnega oblikovalca smo zasnovali moderno, a hkrati klasično vizitko, ki v celoti pooseblja delo naše stranke.

Temu so sledile zloženke, ki so bile primarna želja v začetku našega sodelovanja in ki so v celoti poosebile to, kar je stranka od končnega izdelka in njegove namembnosti pričakovala.

Spletna stran vsebuje tudi spletno trgovino, katere posebnost so dinamični obrazci, ki se oblikujejo na podlagi števila zastavljenih vprašanj.

Leuchtturm Betreuung se lahko tako ponosno pohvali s celostno spletno prisotnostjo, ki je marketing v celoti zaupala IT Meloni. Tako za njih urejamo spletne platforme in v sodelovanju z obiskovalci pišemo novo, dinamično zgodbo.

leuchtturm-betreuung.com

Joga center

Spletna stran, ki vabi k umirjanju notranjega duha.

V sončne odtenke obarvana spletna stran kar vabi k odkrivanju samega sebe, saj obiskovalca toplo povabi v svet naravnih barv.

Zasnova je preprosta. Ker vsebin ni veliko, smo se odločili vse predstaviti kar na eni sami strani. Prikaz vsebin smo popestrili s subtilnimi animacijami, navigacija pa omogoča elegantno drsenje od enega do drugega poglavja. Stran nudi tudi spletni prijavni obrazec, kar naročnici olajša administrativno delo.

jogacenter.si

Papina

Spletna trgovina papina.si je prišla v finale tekmovanja za naj spletnega trgovca 2018, ki ga prireja Shopper’s mind. Ker ne želijo spati na lovorikah, so v stalnem iskanju priložnosti za izboljšavo in napredek. Po podrobni analizi delovanja so prišli do sklepov, kaj je še treba izboljšati:

  1. Dodati nove možnosti plačevanja – poleg plačila po povzetju (v Sloveniji je to še vedno najbolj priljubljena oblika plačila za naročila preko spleta), po predračunu in preko PayPala, je treba dodati možnosti plačil s kreditnimi karticami.
  2. Kupce bi želeli spodbuditi, da večkrat izkoristijo brezplačno poštnino. Zato smo pri košarici dodali obvestilo, koliko še manjka do brezplačne poštnine.
  3. Ko kupec pregleduje svojo košarico, mu prikažemo še druge izdelke, ki bi ga morda zanimali. S tem poskušamo povečati vrednost posameznega nakupa.
  4. Radi bi se izognili stalnemu odgovarjanju na podobna vprašanja, ker je to časovno zamudno in neproduktivno. Pod vsak izdelek bi dodali zavihek “Pogosta vprašanja“.
  5. Izboljšati optimizacijo za iskalnike. Največji poudarek bi dali hitrosti nalaganja strani.
papina.si

Instructor112

Poslanstvo Instructor112 je izobraževanje na področju gasilstva.
Namenjeno je tako gasilcem, ki že imajo določeno predznanje, kot slehernemu občanu, ki si želi izvedeti nekaj več o preventivi.

Poglejmo si zgodbo našega sodelovanja …

Spletna stran že ob prvem pogledu spominja na področje gasilstva, ki je zaobjeto v sorodnih barvnih odtenkih in smiselno postavitvijo vsebin. Ta je zasnovana tako, da izpostavi ključne informacije o podjetju, ob tem pa povabi k obisku spletne trgovine.

Glavni cilj strani je prav ta, izpostavitev spletne trgovine, v kateri je možen nakup različnih pripomočkov in opreme.

Ker pa nadgradnja strani in spletne prisotnosti nikoli ne počiva in ker dober glas seže v deveto vas, s podjetjem pripravljamo nadgradnjo strani za izobraževanje na daljavo, katerega smisel je ključno zaobjet v motu Instructorja 112: »Znanje rešuje življenja!«

instructor112.si

Meta Grošelj

Dizajnerska, a kljub temu enostavna spletna stran s trgovino stoji za delom Mete Grošelj; osebne trenerke, ki vzpodbuja osebno rast s treningi javnega nastopanja in komunikacije.

Individualizirana spletna stran je nastala po ideji stranke, ki je želela že ob kliku na spletno stran z obiskovalcem vzpostaviti osebno vez.

Podpis stranke, ki tako prijazno vabi k ogledu strani in moderno oblikovanje povezujeta njeno delo, ki je prežeto z inspiracijo in željo po sodelovanju.

Spletna stran je tudi močno orodje za generiranje novih leadov. V tem primeru smo jo na večih nivojih povezali z e-mail marketinškim orodjem Mailchimp. Na ta način obiskovalce spletne strani avtomatizirano, ob natančno izbranem trenutku povabimo, da se naročijo na e-novice.

metagroselj.com

Print & More

»Naš svet je v barvah.«

Tak moto si je nadalo podjetje Print and more, ki vzpostavlja zanimivo idejo za razgibano počutje kjerkoli ste. Kupcem ponujajo širok asortiman najrazličnejših stenskih in ostalih nalepk.

Svojemu domu dodajte vzpodbudno noto, polepite svoj avtomobil ali pa za svoj produkt naročite unikatno etiketno nalepko.

Na željo stranke smo vzpostavili sofisticiran sistem za naročanje nalepk po meri. Omogoča izbiro barve, ki je prikazana na izbrani nalepki, ob tem pa omogoča določanje dimenzij, po čemer sistem avtomatsko preračuna površino ter na podlagi tega izračuna vašo končno ceno artikla.

Dodatne možnosti, ki jih nudi spletna trgovina printmore.si

  • Vsak artikel se lahko izdela v poljubnih dimenzijah in barvah.
  • Možnost izbire nalepke z učinkom sijaja (glossy) ali mat.
  • Če želenega motiva ne najdete, vam ga bodo izdelali po naročilu.
  • V kolikor imate svojo grafiko, jim jo lahko posredujete in vam izdelajo motiv.
printmore.si

Digitalni laboratorij

Poslanstvo Digitalnega laboratorija je izobraževanje na področju (digitalnega) marketinga.

In kaj nam je uspelo skupaj zasnovati?

Napredna spletna stran vsebuje koledar dogodkov, ki ga je možno prenesti tudi v svoje osebne opomnike, tako da ste marketinški strategi lahko zmeraj na tekočem glede novih e-marketinških seminarjev.

Spletna trgovina poganja prodajo vstopnic za aktualne dogodke in samodejno poračunava s kodami za popust na različne cene.Omogoča tudi avtomatsko generiranje vstopnic s QR kodo, ki jih lahko na dogodku prečitamo kar z mobilno aplikacijo na mobilniku.

digitalni-laboratorij.si

Zdrav pre/gib

Zdrav pre/gib je podjetje, ki ponuja svoje strokovno znanje iz prehranskega svetovanja in gibalne aktivnosti, ki ga združuje v promocijo zdravja.

Svež tedenski blog vas opremi z aktualnimi zdravstvenimi napotki, ki vam bodo ob jabolku pomagali živeti bolj zdravo in aktivno.

Spletno stran smo nadgradili tudi s celotno funkcionalnostjo spletne trgovine, v kateri najdete prehranska dopolnila, ki podpirajo zdrav način življenja.

zdravpregib.si

Lana Praner

Lana Praner je oseba, ki z lastno frekvenco dviguje kolektivno zavest ljudi, da dosežejo notranji mir in harmonijo. Razkriva svet Onostranstva in je vez s fizičnimi svetovi tujih planetarnih Ozvezdij.

Prav tako kot je kompleksno njeno delo, je tudi njena stran poosebitev njene predanosti, zavzetosti in osebnega pristopa pri stiku z obiskovalci.

Zanjo smo postavili spletno stran, ki je v celoti sledila že izdelani celostni grafični podobi. Poleg funkcionalnosti spletne trgovine je posebnost na lanapraner.si tudi spletni koledar dogodkov, ki omogoča barvno ločevanje prikazanih dogodkov, napredni zemljevid, nastavitev opomnikov za dogodek ipd.

Ker je Lana Praner precej zasedena, nam je v celoti prepustila skrb za urejanje in objavljanje novih vsebin kot tudi za pošiljanje mailingov.

lanapraner.si

Maraton Savinja

Ste si že ogledali spletno stran maratona Savinja?

Maraton, podprt s strani različnih medijev združuje različne generacije, ki se enkrat letno podružijo v zdravem, tekaškem duhu v čudovitem objemu narave.

In ker je spominska vrednost takih dogodkov in dosežkov ljudi zelo pomembna, smo skupaj vzpostavili aktivno spletno predstavitev, ki toplo povabi vse vas, da se dogodka vsaj enkrat v svojem življenju udeležite.

Na spletni strani je aktiven odštevalnik do naslednjega dogodka, poseben poudarek pa so seveda spletne prijave, ki omogočajo sprejem plačila preko PayPala in kreditnih kartic. Na posebni strani smo omogočili izpis vseh že prijavljenih tekačic in tekačev. Na seznamu je možno tudi iskanje in razvrščanje po različnih parametrih.

maraton-savinja.si

Ekološko turistična kmetija Kolar

Ekološko turistična kmetija Kolar vas v svoj dom povabi s prijaznim nagovorom ob obisku spletne strani.

Poleg predstavitve same kmetije in okoliške ponudbe smo spletno stran povezali z rezervacijskim sistemom Bentral, ki obiskovalcem omogoča takojšnjo rezervacijo, naročniku pa nudi enoten sistem in tako olajša delo in pregled nad razpoložljivostjo nastanitvenih kapacitet.

Spletna stran je zasnovana izkustveno. Stranki tako ne preostane nič drugega, kot da si čudovito nastanitev ogleda še v živo.

kmetija-kolar.si

Nobis

Nobis.si je slovensko podjetje; uveljavljen ponudnik pisarniškega pohištva in pisarniških stolov.

In kaj ponuja njihova spletna stran?

Moderna spletna stran celostno predstavi izdelke in storitve, ki jih ponuja podjetje Nobis. S prijaznim, individualiziranim nagovorom z obiskom spletne strani vstopate v svet pisarniških stolov in pohištva.

Poseben izziv je predstavljala precejšnja količina ponudbe in podatkov pri posameznem izdelku. Skupaj z naročnikom smo določili osnovno postavitev, nato pa z mislijo na čim boljšo uporabniško izkušnjo izdelali pregledni spletni katalog s številnimi funkcionalnostmi (različne galerije, prikazi atributov itd). Poseben poudarek smo položili tudi optimizaciji za iskalnike.

nobis.si

Zlato runo

»Vaš krilati oven«

Kožuh krilatega ovna ali zlato runo je izvor imena pripisan čudoviti restavraciji na robu Ljubljane.

Gruzijsko tradicijo začutite z obiskom spletne strani, svoje brbončice pa si pustite razvajati z obiskom restavracije.

Kaj ob ponudbi gruzijske hrane ponuja njihova spletna stran?

Poudarek na spletni strani je predvsem na sami estetiki, izčiščenosti in preglednosti. Piko na i predstavljajo kakovostne fotografije, ki obiskovalca premamijo, da zase in za svoje najbližje hitro rezervira mizo in se preda kulinaričnim užitkom.

zlatoruno.si