Izdelava spletnih strani

Vašo spletno stran bomo spremenili v dovršeno marketinško orodje, ki bo zbiralo kontakte potencialnih kupcev in povečalo prodajno učinkovitost.

Izdelava Spletnih strani

Vašo spletno stran bomo spremenili v marketinško dovršeno orodje, ki bo zbiralo kontakte potencialnih kupcev in povečalo prodajno učinkovitost.

Spletne strani - Spletna Agencija za Digitalni Marketing

1

Poslovne cilje imate zastavljene, zdaj pa bi radi zasnovali oblikovno dovršeno in odzivno spletno stran, ki bo prilagojena vsem napravam? Potem ste na pravem mestu, spletna agencija za digitalni marketing, IT Melona bo poskrbela za vas.

2

Najpomembnejše pri vsaki spletni strani je vsebina. Ta mora biti prilagojena vaši ciljni skupini. Najprej si morate odgovoriti na vprašanje: “Kaj je glavni namen moje nove spletne strani?”. Je to zbiranje kontaktov, dogovor za sestanek, rezervacija termina, ali le neposredna prodaja izdelka? Na podlagi pripravljenih vsebin vam svetujemo ali v celoti prevzamemo njihovo preurejanje, da bodo spletne strani učinkovito marketinško usmerjene.

3

Ste vedeli, da je več kot 60 % obiskov spletišč opravljenih iz mobilnih naprav? Zato začnemo spletne strani snovati za najmanjše zaslone, nato pa nadaljujemo proti večjim.

Ekipa naših strokovnjakov bo pripravila sodobno in privlačno oblikovanje, ki bo temeljilo na celostni grafični podobi vašega podjetja in se bo tako popolnoma skladalo z vašo vizijo podjetja.

Spletne strani - Mid

Naše spletne strani so primerne za vas, če:

  • Želite pridobiti več novih potencialnih strank

  • Želite povečati število nakupov v spletni trgovini

  • Želite spletno rešitev na ključ
  • Želite povečati uspešnost in prepoznavnost podjetja/znamke

Spletne strani bodo postavljene v urejevalniku WordPress, ki uporabniku ponuja prijazno nadzorno ploščo. Ob prevzemu spletne strani vam bomo podrobneje predstavili delovanje in vas naučili, kako urejati osnovne nastavitve. Tako boste lahko tudi sami dodajali različne vsebine, pisali blog, urejali članke ali nalagali slike. Če pa tega ne želite, lahko skrb za to prepustite tudi nam.

Izdelali vam bomo spletno stran, ki PRODAJA

Izdelali vam bomo spletno stran,
ki PRODAJA

V današnjem digitalnem svetu je spletna stran središče vseh marketinških aktivnosti, zato je potrebno veliko več pozornosti nameniti njenemu oblikovanju in izdelavi. Digitalno oglaševanje je vezano na obisk dotične podstrani oziroma izdelka. Prav zato je najpomembneje, da bo vaša spletna stran enostavna, uporabniku prijazna in usmerjena v prodajo.

SEO

Search engine optimization

Ključnega pomena je, da potencialne stranke vašo spletno stran najdejo v spletnih brskalnikih. V ta namen bomo uredili SEO (Search Engine Optimization) oziroma optimizacijo za iskalnike. Tako bo vaša spletna stran v iskalnikih dosegala prva mesta.

Oglaševanje
spletne
strani

Spletne strani same po sebi še ne zagotavljajo obiska. Pri novih podjetjih ali pri prodiranju na nove trge je še posebej priporočljivo, da uporabljamo različne oblike oglaševanja. Lahko vam pomagamo pri oglaševanju na družbenih omrežjih, Googlu ali preko e-pošte. Vzpostavimo  lahko tudi celoten sistem marketinške avtomatizacije. Preverite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!

Preverite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!