Objavljeno: 26. januarja, 2023Kategorije: Blog1,3 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

Objavljeno: 26. januarja, 2023Kategorije: Blog1,3 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

IT Melona je v sodelovanju z OOZ Mozirje včeraj, v sredo 25. januarja v dih jemajoči kleti Restavracije Lesnika, izvedla poslovno srečanje zgornjesavinjskih podjetnikov z naslovom “POGUMNO V POSLOVNO 2023 – ZDRUŽENO!”

Rdeča nit dogodka je bila pomembnost sodelovanja, podpore, druženja. Za dviganje obrvi smo poskrbeli z nekaj smiselnimi in dragocenimi informacijami, o koristih digitalnega marketinga in kako jih izkoristiti v letu 2023.

NAGOVORILI SO NAS:

  • Janez Kaker, predsednik upravnega odbora OOZ Mozirje. Predstavil je prednosti članstva v OOZ Mozirje, poudaril pomen sodelovanja in medsebojne podpore ter povabil k pomlajevanju OOZ-ja in s tem k članstvu,
  • Roman Čretnik (IT MELONA) nam je povedal, katera spletna storitev nam bo prinesla rast – kljub strašljivemu dvigu vseh mogočih cen
  • Rok Makovec (IT MELONA) pa je s konkretnimi rezultati 2 slovenskih podjetij razložil, katere korake v digitalnem marketingu ubrati, da bomo dobili bistveno več potencialnih strank.

Predavanji sta bili zanimivi tako za tiste, ki (skrito) ciljajo na milijonske posle izven Slovenije kot tudi za manjše, lokalno orientirane podjetnike.

Hvala vsem obiskovalcem, tako članom kot nečlanom OOZ Mozirje, ki ste poskrbeli za čudovito vzdušje.
Hvala OOZ Mozirje za izvedbo prvovrstnega srečanja.
Hvala predavateljem za navdušujoče in obetavne nasvete.

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!