Zaradi varovanja zasebnosti potrebuje YouTube vašo potrditev, da se lahko naloži. Več o tem lahko preberete tu: Varovanje podatkov.
Sprejmem

S Timom Zupančičem, direktorjem podjetja Zupančič Design, ki se ukvarja z video produkcijo, sva govorila o pomembnosti videa na spletu. Video je eden najmočnejših orodij digitalnega marketinga, ki so se ga v preteklosti posluževale le večje korporacije. Danes praktično vsak izmed nas nosi mini kamero seboj po svetu v žepu, jakni, torbici,…

Ja, prav ste pomislili, ravno telefon je tisto orodje, ki zadostuje za pripravo krajših video predstavitev ali oglasov, ki so primerni za objave na družbenih omrežjih.

Tim je v pogovoru predstavil nekaj podrobnosti, na katere morate biti pozorni pri snemanju s telefonom.

Verjetno se sprašujete, zakaj je ravno video tisti, ki pripomore k večji prepoznavnosti na spletu?

Video na družbenih omrežjih doseže do kar 3x večji doseg kot klasična objava s fotografijo in besedilom. To doseže zaradi vizualne vpadljivosti in izstopanja med statičnimi objavami na »zidu« družbenih omrežij. Naj spomnim, ljudje smo še vedno v veliki večini precej vizualni tipi in si vsebino raje ogledamo v video zapisu, kot pa v pisani obliki.

Seveda še vedno obstajajo osebe, ki jim je branje bolj po godu.

Dotaknila sva se tudi njihovega družinskega instagram računa @adventurousfamilylife, ki ima kar 17,9 tisoč sledilcev in je glavni prodajni kanal na spletu.

Več o tem pa izveste v video pogovoru, vabljeni k ogledu.

Prijavi se na e-novice