Step-up in your business

Business – next level

Online program za tvoj digitalni preskok v poslu

Tvoja poslovna brca v rit, ki te popelje na nov nivo digitalizacije v tvojem poslu.

Ta program je tukaj za tiste podjetnike, ki želijo izkoristiti digitalni marketing in z njim doseči nov nivo svojega posla.

Nič ne bomo hudi, če ne klikneš na ta program. Za svoj posel si odgovoren sam in ne bomo ti zvijali roke, da se nam pridružiš. Če veš, da si ne boš vzel časa za ta program, ne izgubljaj časa in zapri to stran.

Ta program je za tiste, ki želite doseči več, ki želite da vam digitalna orodja prinesejo več posla in denarja. Za tiste, ki se zavedate, da je v začetku potrebno vložiti čas in trud, da potem hitreje in bolj učinkovito dosegate rezultate, ki si jih želite.

CILJ tega 3-mesečnega programa

 1. Razumeti in se naučiti pravilno uporabljati digitalna orodja tako, da ti koristijo (vsako orodje je koristno, če veš, kdaj in kje ti pride najbolj prav). Digitalna orodja naj vam bodo v pomoč, ne le obveznosti, katera vas obremenjuje.
 1. Dvigniti prodajo s pomočjo digitalnih orodij. Brez prodaje žal tudi vse tvoje sposobnosti, znanje, delo in izkušnje ne pridejo do izraza. Prodaja je tista, ki skrbi, da podjetje dobro posluje in da denar priteka na tvoj bančni račun. (Z denarjem ne moreš kupiti vsega, si pa lahko privoščiš veliko tistih stvari, ki so na tvojem seznamu želja).
 1. Uspešno avtomatizirati ČIM VEČ svojega poslovanja. Včasih ni potreba po novih zaposlenih in dodatnih stroških, ker z dobro pripravo in poznavanjem procesov lahko velik del poslovanja optimiziraš in avtomatiziraš (ne, ni treba vsakega maila spisati od začetka).
 1. Narediti ponudbo, ki se ji stranke ne morejo upreti. Spoznaj in uporabljaj učinkovito formulo, ki bo tvojo ponudbo naredila bolj privlačno in spodbudila tvoje stranke, da kupijo, kar prodajaš.
 1. Povečati ROI – naj bodo tvoje investicije take, ki ti bodo prinesle želene koristi.
 1. Optimizirati čas (nikjer ne piše, da moraš delati 15h/dan – ko si sam svoj šef, si ustvarjaš svoj urnik. Ti odločaš, kam investiraš svoj čas. Čas lahko nameniš tistim, ki jih imaš rad, svojim hobijem in vsem tistim stvarem, ki ti  v življenju veliko pomenijo).
 1. Mreženje vseh udeležencev (spoznavanje novih ljudi vodi v nove priložnosti, nova sodelovanja, nove ideje in to je neprecenljivo).
Kaj se naučiš v programu? Kako vse to dosežeš?

Program traja 12 tednov in zaobsega 12 tem

 1.    Pregled stanja in postavitev SMART ciljev v digitalni strategiji. Kaj bi rad, da digitalna orodja počnejo zame.
 2.    Masterclass – možnosti v digitalnem svetu.
 3.    Kako biti opazen med konkurenco? Kako naj izstopam?
 4.    Kako lahko s čim manj vložka dosežeš več?
 5.    Od besed k dejanjem (obnovitev spletnih orodij).
 6.    Kako napisati vsebino, ki pritegne
 7.    Pomembnost fotografij in videa v digitalnem svetu
 8.    Pomembnost in pozitivni učinki dobre avtomizacije.
 9.    Mastermind – prevetritev vaših zamisli (povratne informacije na vaše ideje in zamisli)
 10.    Kako pravilno nagovarjati svoje kupce? Kdaj kupec kupi?
 11.    Optimiziraj svoj čas.
 12.    Pregled narejenega in koraki za naprej. Nagradi se za uspeh in izvajaj zastavljene naloge.

12 tedenskih nalog

6 online Q&A srečanj s poslovnimi mentorji

Zaprta FB skupina za mreženje in sodelovanje

BONUS za early bird prijave do 21. marca

individualna coaching ura (45 min)
CENA

497,00€

Začetek sredina aprila 2022

Prijavi se zdaj na

  Q&A

  JA! Brez nič ni nič. Tedenske naloge bodo. Ampak te naloge ne bodo same sebi namen. Vse te naloge bodo naredile premik v tvojem poslu in vse to lahko izkoristiš. Ob nalogah se bo tudi zgodilo, da dobiš kakšno novo idejo ali preblisk.

  Zakaj bi se zavezal in plačeval program, če že zdaj veš, da si ne boš vzel časa? Verjemi, ko te nekdo vzpodbuja, da razmisliš o stvareh in jih zapišeš, je to super stvar (čeprav se ti v začetku ne zdi tako).