Za podjetnike, ki se želijo izogniti spletnim vdorom

Medtem, ko se nekateri soočajo z izgubo podatkov zaradi hekerskih vdorov, so naročniki IT Melona mirni, saj so opremljeni z najvišjo stopnjo zaščite spletnih mest.

Vdor v vaše podjetje je samo še vprašanje časa.

Odločili ste se, da zaščite pred hekerskimi vdori ne potrebujete, ker lahko to enostavno nadzorujete sami. A pojavili so se naslednji izzivi:

  • Izginili so zasebni podatki strank in obiskovalcev strani, njihova gesla, e-poštni naslovi, tudi številke njihovih kreditnih kartic in TRR-jev. Ves trg na vas kaže s prstom, ožigosani ste kot neodgovorno, nesposobno podjetje, ki mu ni moč zaupati.
  • Vaša spletna stran ali e-trgovina je naenkrat postala strašansko počasna. Slike in videi se predolgo nalagajo, obiskovalci ne ostanejo na vaši strani, vidno upade nakupovanje v vaši e- trgovini.

  • Opažate počasno in nepravilno delovanje na ostalih računalniški sistemih, pomembnih za delovanje vašega podjetja. Zlonamerna koda je okužila spletno mesto in s tem napadla tudi interne računalniške sisteme.

  • Spletna stran, e-trgovina ali aplikacija so zaradi napadov DDoS, ki so povzročili preobremenitev strežnikov, nedosegljive. Izguba prihodkov za podjetje je lahko občutna.

Lahko bi nadaljevali z izzivi, ki se vam bodo pojavili zaradi odločitve, da ne poskrbite za varnost in redno vzdrževanje spletnih strani in aplikacij. Kot ste lahko prebrali že prej, obstajata 2 načina delovanja spletnih strani in aplikacij:

Obstajata dve vrsti odločitev pri vzdrževanju in varnosti spletnih strani:

1. Odločite se, da boste breme varnosti in vzdrževanja spletnih strani prevzeli sami.

Naložite si dodatno delo, ki zahteva od vas več časa, kot ste ga
pričakovali.

Zaradi pomanjkanja časa to delo preložite na neizkušenega zaposlenega.

Neusposobljeni zaposleni ne bo imel potrebnega znanja in izkušenj za reševanje težav in varnostnih incidentov, zato ogroženosti ne bo niti zaznal, kaj šele, da bi o njih poročal in jih saniral.

Izgubite velik del prihodkov ter dobro ime podjetja.

Nastanejo stroški saniranja težav, ki lahko stanejo nekaj tisoč, lahko tudi več deset tisoč evrov.

2. Odločite se, da predate varnost in vzdrževanje spletnih strani ter aplikacij usposobljenemu podjetju z zaposlenimi strokovnjaki.

Sklenete paket Vzdrževanje in varnost (od 39,00 € / mesec).

Usposobljeno podjetje, ki ima znanje za preprečevanje in reševanje varnostnih incidentov ter za vzdrževanje in posodabljanje spletnih strani v skladu s sodobnimi standardi ter tehnologijami, bo za vas redno opravljajo potrebna preverjanja in nadgrajevanja.

Vi čas namenite stvarem, ki vam prinašajo še več vrednosti, spletne strani in aplikacije pa bodo nenehno delovale brezhibno.

Varnost

Sodelovanje

Podpora

Za rešitvijo podjetja IT Melona stoji ekipa strokovnjakov, ki zares želi razumeti, kaj vsebuje vaša spletna stran/trgovina/aplikacija, kar je potrebno zaščititi. Vendar …

… za to potrebujemo vas. Prepričani smo, da lahko na področju varnosti poskrbimo za brezhibno delovanje – če nam dovolite, da se spoznamo (na tistem področju, ki je za sodelovanje pomembno).

Kako se lahko spoznamo? Enostavno, v 3 korakih:

  • Kliknite sem in izpolnite vprašalnik. Vzel vam bo približno 3 minute časa.

  • Izberete datum in uro 30-minutnega strokovnega e-posveta. Do prijave pridete, ko oddate odgovore v anketi.

  • Naš strokovnjak na podlagi vaših odgovorov na e-posvetu jasno razkrije najpomembnejši naslednji korak za vas in vaše podjetje.

MNENJA STRANK

Se sliši predobro, da bi lahko bilo resnično?

Trdimo, da smo pravi za tiste, s katerimi delimo iste vrednote. Kljub temu se zavedamo, da nismo za vsakega, zato kakšen posel raje prepustimo drugim.

Katero vrednoto moramo deliti, da se odločimo za sodelovanje? Pri sodelovanju dajemo odločilen pomen medsebojni energiji in kristalno jasni komunikaciji. Ta formula največkrat stke zaupanja vredna dolgotrajna prijateljstva, na katera smo zelo ponosni.

Ali smo vaš »match« in ali ste vi naš? Vabimo vas, da preverimo skupaj: na strokovnem e-posvetu. Pogoj za prijavo je izpolnjen brezplačni TEST.

Spletna trgovina LotusSafe

Spletna trgovina Plosca.si

Spletna trgovina Barefoot Bobby