O projektu

Dennis Larsson, švedski NLP Trainer in transformacijski coach, s svojim znanjem ustvarja boljši vsakdan za mnoge ljudi okoli njega. Kot NLP Trainer je svojo karierno pot začel v podjetju IKEA, po 30 letih v korporativnem svetu pa kot ustanovitelj NLP Centra na Švedskem vodi treninge za osebnostno rast.

Na novi spletni strani, ki smo jo zanj postavili na IT Melona, so predstavljene splošne informacije o Dennisu, coachingu in programih, ki jih sam izvaja. Tako si lahko obiskovalec tudi rezervira svoj termin. Prav tako je dobro viden obrazec pa rezervacijo konzultacij z Dennisom, kjer se lahko obiskovalec odloči kateri trening bi izvajal.

Na strani je poudarjen predvsem osebni pristop do stranke, saj tako deluje tudi Dennis v svojih coachigih. Prav tako je večkrat prisotno povabilo za pridružitev nastajajoči skupnosti coachev, ki ga obiskovalec zaradi dobro zasnovanih grafičnih elementov ne more zgrešiti. Spletna stran je »responsive« oblikovana, kar pomeni, da je prilagojena za vse velikosti zaslona, tako na računalniku kot tudi tablicah in pametnih telefonih.

Si tudi vi želite imeti novo spletno stran ali prenoviti že obstoječo? Kontaktirajte nas in z veseljem vam pomagamo!

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!