Izziv predstavitvene strani gostilne Pem

Naročnik se ukvarja z razvajanjem brbončic s kulinaričnimi dobrotami, ki nastajajo izpod rok že tretje generacije. V svojem gostišču ponujajo kulinarično razvajanje tudi za večje zaključene družbe, take away ponudbo, in obširnim “a la carte” menijem. Da bi svoje storitve lahko predstavili na spletu, smo zanje pripravili spletno stran, ob kateri se vam bodo gotovo pocedile sline. 

Izziv naročnika

  • Povečanje obiska gostov med tednom,
  • Povečanje obiska izletnikov in turistov,
  • Ustvariti spletno navzočnost, ki bi ujela njihov duh in slog. 

Naša rešitev

Za naročnika smo združili moč tekstopisja, grafičnega oblikovanja in odlične foto in video produkcije, ki je ustvarila zgodbo o domačnosti in okusnosti. 

V skladu z grafičnim oblikovanjem in CGP-jem naročnika smo na uvodno stran dodali zvezdice, ki so povezane z mnenji na Googlu, s čimer smo poudarili naročnikovo integriteto. Z barvnimi razdelki smo ujeli zgodbo gostišča in predstavili ponudbo. V nogi smo zajeli ključne informacije, ki potencialnemu gostu omogočajo, da s čim manj kliki pride do kontakta in informacij o delovnem času. 

Na podstran “O nas” smo dodali video, v katerem predstavimo zgodbo gostilne in prijetno vzdušje, ki jo ustvarjajo že tretjo generacijo zapovrstjo. 

Na podstran “Meni” smo dodali meni, ki ga ponujajo v gostišču. Zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje za ogled menija ni potreben dodaten prenos datoteke, temveč je ponudba vidna takoj (tudi na mobilni verziji). 

Na podstrani “Storitve” smo zbrali storitve, ki jih nudijo v gostišču, s čimer smo se želeli približati različnim ciljnim skupinam in usmeriti pozornost na gostišče tudi med tednom. 

Spletna stran že dobiva prve obiskovalce, naš naročnik pa dodatne goste med tednom.  

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!