O projektu

Junija je potekala velika online Mednarodna NLP in coaching konferenca. NLP Centru, ki je pobudnik te konference, na IT Melona smo pomagali pri organizaciji samega dogodka in njegovem trženju. Z njimi smo že sodelovali pri pripravi večih dogodkov, na primer dogodkov v Hotelu City »Do uspeha z NLP in hipnozo«, online enotedenskem dogodku »Teden za starše«, za njihov portal »KUL starši« pa snemamo webinarje za starše in pedagoge. Prav tako smo poskrbeli za postavitev spletne strani KUL starši ter spletne strani in trgovine NLP Center.

POSTAVITEV PRISTAJALNE SPLETNE STRANI

Za potrebe konference smo postavili dvojezično pristajalno stran (landing page) v angleškem in slovenskem jeziku. Vstop na stran poteka preko sistema opt-in, ki jim omogoča zbiranje kontaktov interesentov za udeležbo na konferenci, ki so tudi potencialne stranke za bodoče seminarje. Na ta način jih skozi proces avtomatiziranih e-mail sporočil spremenimo iz potencialnih kopcev v kupce.

SNEMANJE PRISPEVKOV V ŽIVO IN PREKO ZOOMA

Za samo konferenco smo pri IT Melona poskrbeli tudi za kakovostno snemanje prispevkov. Ker bo konferenca potekala online, na njej pa bodo sodelovali predavatelji iz kar 5 držav, so se na NLP Centru odločili, da bodo predavanja posneli vnaprej in jim dodali angleške oziroma slovenske podnapise.

TRŽENJE IN MARKETING

Za konferenco smo prevzeli tudi trženje oziroma marketinški del. Poslužujemo se tako oglaševanja preko družbenih omrežij, kot tudi obveščanja preko mailov. Prav tako smo poskrbeli za grafično podobo zbornika s prispevki gostujočih predavateljev.

VAS ČAKA ORGANIZACIJA DOGODKA?

Tudi vas čaka organizacija podobnega dogodka in bi si želeli pomoč, da bo potekalo vse gladko?

Na IT Melona vam lahko pomagamo pri vzpostavitvi spletne strani, snemanju, fotografiranju, pripravi spletnih seminarjev in trženju samega dogodka. Vstopite v stik z nami in skupaj bomo organizirali odličen dogodek!

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!