O projektu

Raziskave kažejo, da se po ogledu promo videa možnost nakupa pri potrošnikih poveča za kar 85%. Promo video deluje veliko bolj osebno in emocionalno kakor dolgočasen tekst. Gledalcu vzpodbudi občutke in čustva, ki jih odsevajo nastopajoči karakterji s svojo mimiko, telesno govorico, prijetnim glasom ter pozitivnimi mislimi o produktu/storitvi. Kombinacija videnega in slišanega gledalcu vzbudi zaupanje in zvestobo. Tako daje promocijski video podjetju možnost bolj osebnega stika s strankami. Vaše stranke bodo preko videa iz prve roke dobile informacije o značilnostih izdelka, katerih v slikah in besedilu ni moč zajeti. Dokazano je, da se obiskovalci vaše spletne strani ponudbi posvetijo bolje, če imajo možnost ogleda predstavitvenega videa. Na vaši spletni strani ostanejo vsaj 2 minuti dlje kakor običajno.

Moč promo videa so prepoznali tudi na Visoki šoli za računovodstvo in finance. Skupaj smo posneli video, s katerim nagovarjajo bodoče študente in študentke.

Bi tudi vi za vaš izdelek ali storitev želeli posneti promocijski video? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pripravili individualno ponudbo.

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!