Objavljeno: 17. junija, 2022Kategorije: Uncategorized @sl2,5 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

Objavljeno: 17. junija, 2022Kategorije: Uncategorized @sl2,5 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

Dogodek smo ponovno organizirali v živo!

Digitalni laboratorij je ime, pod katerim se skrivajo izobraževalni dogodki iz področja marketinga, ki jih organiziramo pod okriljem spletne agencije IT Melona.

Za nami je že 7 takšnih dogodkov. Zadnji se je odvijal junija 2022 v mariborskem Hotelu City. Poimenovali smo ga Formule v digitalnem marketingu za povečanje dobička. Udeležilo se ga je več kot 50 udeležencev, ki so jih zanimali recepti, ki v digitalnem marketingu resnično delujejo.

Na tokratnem dogodku smo lahko prisluhnili predavanjem 7 predavateljev, ki so pripravili zanimive, predvsem pa koristne vsebine. Tekom predavanj se je razvijala živahna debata, preko vprašanj so obiskovalci dobili tudi odgovore na točno tista področja, ki so jih zanimala.

Kako se pri IT Melona lotimo organizacije takšnega dogodka?

V IT Melona smo strokovnjaki za pripravo takšnih dogodkov. Znotraj ekipe imamo strokovnjake, ki pokrivajo prav vsak del priprave, marketinga in izvedbe dogodka.

Po zasnovanju same vsebine in izboru tem in predavateljev sledi marketinški del dogodka. Postavitev spletne strani dogodka, objave in oglasi na družbenih omrežjih, vsebina mailov, priprava grafik… Za dogodek smo tako vnaprek pripravili marketinško kampanjo, ki smo jo avtomatizirali in s tem prihranili dragoceni čas.

Sledile so prijave udeležencev in trženje še po ostalih kanalih (objave v tiskanih medijih, vključili smo tudi naš klicni center…).

In nato seveda izvedba samega dogodka, kjer je sodelovala vsa ekipa IT Melona že od zgodnjih jutranjih ur 🙂

Iz samega dogodka smo poročali v živo preko sprotnih story objav.

Snemalna ekipa je ves dogodek tudi posnela in fotografirala. Pripravili smo promocijski video za naslednje kampanje in trženje, posneli pozitivna pričanja udeležencev…

Ekipa tonskih mojstrov je poskrbela za izvrsten zvok in ozvočenje.

Za nami je res vrhunski dogodek – še eden v vrsti dogodkov Digitalnega laboratorija.

In z mislimi smo že pri izvedbi 8. dogodka! Boste z nami?

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!