Objavljeno: 18. maja, 2021Kategorije: Blog1,5 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

Objavljeno: 18. maja, 2021Kategorije: Blog1,5 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

Junija bo velika online Mednarodna NLP in coaching konferenca. NLP Centru, ki je pobudnik te konference, IT Melona pomaga pri organizaciji dogodka in pri trženju. Z njimi smo sodelovali že pri pripravi več dogodkov, na primer dogodka v Hotelu City »Do uspeha z NLP in hipnozo«, online enotedenskem dogodku »Teden za starše«, za njihov portal »KUL starši« pa snemamo webinarje za starše in pedagoge. Prav tako smo poskrbeli za postavitev spletne strani KUL starši ter spletne strani in trgovine NLP Center.

POSTAVITEV PRISTAJALNE SPLETNE STRANI

Za konferenco smo postavili dvojezično pristajalno stran (landing page) v angleškem in slovenskem jeziku. Vstop na stran poteka s pomočjo sistema opt-in in jim omogoča zbiranje kontaktov interesentov za udeležbo na konferenci, saj so to tudi potencialne stranke  bodočih seminarjev. Na ta način jih skozi proces avtomatiziranih e-mail sporočil iz potencialnih kupcev spremenimo v kupce.

SNEMANJE PRISPEVKOV V ŽIVO IN PREKO ZOOMA

Za konferenco smo pri IT Melona poskrbeli tudi za kakovostno snemanje prispevkov. Ker bo konferenca potekala online, na njej pa bodo sodelovali predavatelji iz petih držav, so se na NLP Centru odločili, da bodo predavanja posneli vnaprej in jim dodali angleške oziroma slovenske podnapise.

TRŽENJE IN MARKETING

Prevzeli smo tudi trženje oziroma marketinški del konference. Oglašujemo preko družbenih omrežij, ljudi pa obveščamo tudi z maili. Prav tako bomo poskrbeli za grafično podobo zbornika s prispevki gostujočih predavateljev.

VAS ČAKA ORGANIZACIJA DOGODKA?

Tudi vas čaka organizacija podobnega dogodka in bi si želeli pomoč, da bo vse potekalo gladko?

Na IT Melona vam lahko pomagamo pri postavitvi spletne strani, snemanju, fotografiranju, pripravi spletnih seminarjev in trženju  dogodka. Vstopite v stik z nami in skupaj bomo organizirali odličen dogodek!

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!