Objavljeno: 9. decembra, 2021Kategorije: BlogZnačke: 1,9 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

Objavljeno: 9. decembra, 2021Kategorije: BlogZnačke: 1,9 min branja

Prijavite se na

Melonine novičke

iz sveta marketinga

Video je v zadnjih letih postal najučinkovitejši medij za doseganje rezultatov v spletnem oglaševanju. Promo video deluje veliko bolj osebno in emocionalno kakor dolgočasen tekst. Gledalcu vzbudi občutke in čustva, ki jih odsevajo nastopajoči s svojo govorico telesa, s svojo mimiko, prijetnim glasom ter pozitivnimi mislimi o izdelku ali storitvi. Kombinacija videnega in slišanega gledalcu vzbudi zaupanje.

Kaj pa so še druge prednosti uporabe promocijskih videov?

Promocijski video daje podjetju možnost bolj osebnega stika s strankami. Prav tako prikaže resnično sliko dogajanja. Vaše stranke bodo preko videa iz prve roke dobile informacije o značilnostih izdelka, ki jih v slikah in besedilu ni moč zajeti. Po raziskavah kar 64 % potrošnikov nakup opravi po ogledu videoposnetkov na družbenih platformah, saj  zaupanje, ustvarjeno z videoposnetkom, vodi do prodaje.

Video gledalcu prav tako omogoča, da si oddahne od množice besed, ki jih drugače vsebuje dolg napisan oglas ali opis izdelka ali storitve.

Po raziskavah se obiskovalci spletne strani ponudbi posvetijo bolje, če imajo možnost ogleda predstavitvenega videa. Na takšni spletni strani ostanejo vsaj 120 sekund dlje kakor običajno, kar bistveno poveča priložnost za prodajo.

Poleg prednosti za gledalce ima video prednosti tudi za oglaševalce. Ena izmed teh je, da je video enostavno deliti na več platformah, s čimer po različnih kanalih doseže veliko novih potencialnih kupcev.

Dober video lahko dela čudeže tudi za vaš SEO. Iskalniki imajo radi video posnetke, ker jih vidijo kot visokokakovostno vsebino. Seveda pod pogojem, da so videoposnetki optimizirani pravilno (vključitev pravih ključnih besed, trden meta opis, močan naslov).

Zdaj, bolj kot kdaj koli prej, je uporaba videa na vseh platformah socialnih medijev ključnega pomena za uspeh vaših celotnih trženjskih dejavnosti. Prednosti promocijskega videa so prepoznali tudi v Oljarni Jeruzalem Sat.

Bodite drugačni od konkurence in stojte korak pred njimi! Stopite pa v korak z nami in za vas bomo ustvarili promocijski video, ki bo gledalce navdušil z vašimi izdelki ali storitvami.

V galeriji si lahko ogledate nekaj fotografij s preteklega snemalnega dne.

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!