Izdelava spletnih strani

Vašo spletno stran bomo spremenili v dovršeno marketinško orodje, ki bo zbiralo kontakte potencialnih kupcev in povečalo prodajno učinkovitost.

Izdelava Spletnih strani

Vašo spletno stran bomo spremenili v marketinško dovršeno orodje, ki bo zbiralo kontakte potencialnih kupcev in povečalo prodajno učinkovitost.

1

Imate zastavljene poslovne cilje, sedaj pa bi radi zasnovali oblikovno dovršeno in odzivno spletno stran, ki bo prilagojena za vse naprave? Potem ste na pravem mestu.

2

Najpomembnejša stvar pri vsaki spletni strani je vsebina. Ta mora biti prilagojena vaši ciljni skupini. Najprej si morate odgovoriti na vprašanje: “Kaj je glavni namen moje nove spletne strani?”. Je to zbiranje kontaktov, dogovor za sestanek, rezervacija termina, ali pa neposredna prodaja izdelka? Na podlagi pripravljenih vsebin vam svetujemo ali v celoti prevzamemo njihovo preurejanje, da bodo le-te učinkovito marketinško usmerjene.

3

Ste vedeli, da je že več kot 60% obiskov spletišč opravljenih iz mobilnih naprav. Iz tega razloga začnemo spletno stran snovati za najmanjše zaslone, nato pa nadaljujemo proti večjim.

Ekipa naših strokovnjakov bo pripravila sodobno in privlačno oblikovanje, ki bo temeljilo na celostni grafični podobi vašega podjetja in se bo tako popolnoma skladalo z vašo vizijo podjetja.

Naše spletne strani so primerne za vas, če:

  • Želite pridobiti več novih potencialnih strank

  • Želite povečati število nakupov v spletni trgovini

  • Želite spletno rešitev na ključ
  • Želite povečati uspešnost in prepoznavnost podjetja/znamke

Spletna stran bo postavljena v urejevalniku WordPress, ki uporabniku nudi prijazno nadzorno ploščo. Ob prevzemu spletne strani vam bomo podrobneje predstavili delovanje in vas naučili, kako urejati osnovne nastavitve. Tako boste lahko tudi sami dodajali različne vsebine, pisali blog, urejali članke ali nalagali slike. Če se s tem ne želite ubadati, lahko skrb za to prepustite tudi nam.

Naši končani projekti

Naši najnovejši projekti

Vsi projekti

Izdelamo vam bomo spletno stran, ki PRODAJA

Izdelamo vam bomo spletno stran,
ki PRODAJA

V današnjem digitalnem svetu je spletna stran postala središče vseh marketinških aktivnosti, zato je potrebno veliko več pozornosti nameniti njenemu oblikovanju in izdelavi. Digitalno oglaševanje je vezano na obisk dotične podstrani oz. izdelka. Ravno zaradi tega je najpomembneje, da bo vaša spletna stran enostavna, uporabniku prijazna in prodajno naravnana.

SEO

Search engine optimization

Ključnega pomena je, da potencialne stranke vašo spletno stran najdejo v spletnih brskalnikih. V ta namen bomo uredili SEO (Search Engine Optimization) oz. optimizacijo za iskalnike. Tako bo vaša spletna stran dosegala prva mesta v iskalnikih.

Oglaševanje
spletne
strani

Spletna stran sama po sebi še ne zagotavlja obiska. Sploh pri novih podjetjih ali pri prodiranju na nove trge se je treba posluževati različnih oblik oglaševanja. Lahko vam pomagamo pri oglaševanju na družbenih omrežjih, Googlu, preko e-pošte. Vzpostavimo vam lahko tudi celoten sistem marketinške avtomatizacije. Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!

Pošlji povpraševanje