O projektu

Plosca.si je spletna stran družinskega podjetja Pečarstvo Avguštin, kjer že tretja generacija piše zgodbo z naravno, v Sloveniji pridelano glino. Tradicija in ljubezen do tega materiala se prepletata v njihovem unikatnem izdelku, glineni pekovski plošči.

Za vsako podjetje so izrednega pomena mnenja uporabnikov. Pri plosca.si smo stopili še korak dlje in mnenja uporabnikov obogatili še z avtorskimi fotografijami izdelkov, ki so jih prispevali avtorji mnenj.

Stran je obogatena tudi s preizkušenimi recepti za najrazličnejše dobrote, ki jih lahko vrhunsko spečete na njihovih ploščah – najrazličnejše vrste kruha, pizz, potic…

Spletna stran je nadgrajena s funkcionalno spletno trgovino, v kateri je možno unikatne izdelke iz gline tudi kupiti. Trgovina omogoča več posebnih funkcionalnosti, kot je npr. sestavljanje izdelkov v komplete, omejevanje nakupov na določene države, posebne pogoje za brezplačno poštnino itd.

Dodana so tudi najpogostejša vprašanja, ki jih podjetju zastavljajo tako bodoči interesenti za nakup kot tudi že lastniki plošč. Tako so zbrane vse pomembne informacije na enem mestu.

Obiskovalci lahko preko odličnih fotografij začutijo vso hrustljavost skorjice, ki jo dosežemo s pečenjem na glineni plošči.

Nove kontakte zbiramo na več načinov. Obiskovalce s posebno pasico vabimo, da se prijavijo na e-novice, predno zapustijo stran, jih opomnimo še s pop-up obrazcem. Stran uporablja napredna orodja za marketinško avtomatizacijo, tako da se naslovi samodejno dodajajo v bazo naročnikov, od tam pa avtomatsko prejemajo vnaprej določene, posameznim segmentom uporabnikov prilagojene vsebine.

Si želite tudi vi imeti takšno napredno spletno trgovino? Pišite nam in skupaj bomo poiskali rešitev.

Preizkusite naše znanje in veščine ter povečajte prodajo!